Skip to main content
 

TOURING

VERLEDEN

Afgelopen jaren is er veel ervaring opgebouwd in het werken op evenementen, festivals, zakelijke conferences en seminars. Dit is jaren geleden begonnen met oa. de oprichting van het VJ collectief Eyesupply. Inmiddels een zeer bekende naam op visuals gebied.
Eyesupply heeft me de mogelijkheid geboden om over de wereld te touren, als VJ van onder andere Armin van Buuren, Sunnery James & Ryan Marciano, maar ook als VJ op festivals zoals Roskilde Festival en Tomorrowland.

Daarnaast heb ik me ook intensief bezig gehouden met scripten van Actionscript voor Flash producten en het maken van video producties. Deze werkzaamheden heb ik voor verschillende media en content bureaus uitgevoerd.

De video en signage producten waren de laatste jaren steeds meer gefocust op corporate events. Voornaamste werkzaamheden: digital signage op events, technische uitdagingen en productie hiervan.

HEDEN & TOEKOMST

De ontwikkeling van kleine (wearable) computers en slimme interfaces, zoals Kinect sensor, heeft weer een nieuwe impuls gegeven om te developen.
Het voornaamste doel voor de toekomst is het verwerken van deze electronica in mooie ontwerpen. Het eindproduct kan zijn toepassing hebben in bijvoorbeeld (kleinschalige) standbouw & interactieve installaties voor musea en natuurlijk ook evenementen. Vragen en ideeën vanuit de opdrachtgever kunnen weer tot nieuwe ontwikkelingen leiden!

TEAM

Samenwerken is één van de belangrijkste pijlers.
De expertise van Let me see!, samenwerkende bedrijven en natuurlijk de opdrachtgever, zorgen voor een unieke & verassende mix.
Door samenwerking op verschillende disciplines met verschillende bedrijven, blijft het niet beperkt tot de mogelijkheden inhouse.
Dus heb je een idee of een vraag, neem dan snel contact op!

CONTACT

studio adres:
Dorstseweg 22
4854 NB Bavel

post adres:
Let me see!
Nachtegaalstraat 8
4815 EB Breda

Stuur een mail, berichtje of bel naar +31 624762208