INTERACTIVE MEDIA

Wanneer je meer interactie wil met het publiek, is het tijd voor interactieve media. Let me see! heeft een aantal interactieve objecten gemaakt, waarbij je terugkoppeling via een beeldscherm kreeg. Zeer informatief, leuk en vaak ook een goede oplossing! Denk hierbij aan een fotohokje installatie, via een touchscreen door een grote panorama foto swipen en tijdens deze ontdekkingstocht verschillende video’s aangeboden krijgen en nog vele andere toepassingen.

Door de recente ontwikkelingen van andere interactie mogelijkheden, is de focus niet alleen gericht op beeldschermgebruik. Wat bijvoorbeeld als game controller is gestart, wordt nu gezien als een serieuze manier om allerlei apparaten te bedienen. Deze Kinect sensor maakt het mogelijk door beweging een computer te besturen. Dit is niet alleen interessant voor games, maar ook voor zakelijke toepassingen. Zo is het mogelijk om ”zien” of er iemand voor de sensor staat; door meteen het ”skelet” of meerdere ”skeletten” te herkennen.

Het grote verschil is dat de gebruiker van de toepassing niet meer fysiek een object hoeft aan te raken. Dat kan op een beurs bijvoorbeeld zeer interessante interactie met de bezoeker opleveren.
De standhouder kan op informele wijze het eerste contact maken en de bezoeker heeft een leuke ervaring.

Als u twijfelt of uw idee mogelijk is, neem dan contact op. Zo kunnen we samen gaan kijken wat de mogelijkheden zijn!

[nectar_portfolio layout=”3″ category=”interactive” starting_category=”default” project_style=”3″ masonry_style=”true” pagination_type=”default”]